راهکارهای تشکیل دولت جوان و حزب و اللهی در ایران-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

راهکارهای تشکیل دولت جوان و حزب و اللهی در ایران

جریان انقلابی معتقد است در عین حضور حداکثری مردم گزینه مطلوبش برگزیده شود. لذا باید گفتمان سازی کند و نمایش دهد این را که توانایی حل مسئله مردم را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 24
کد خبر: ۱۱۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، جریان انقلابی معتقد است در عین حضور حداکثری مردم گزینه مطلوبش برگزیده شود. لذا باید گفتمان سازی کند و نمایش دهد این را که توانایی حل مسئله مردم را دارد. گام اول گفتمان سازی هم فهم اینست که دولت جوان حزب اللهی یعنی چه؟ اهمیت این خوانش این است که اول خود این جریان در تبیین موضوع با یکدیگر هم معنا می‌شود و با وحدت تاثیر و انتقال پیامش بهتر در آحاد جامعه صورت می‌گیرد.

 

بهترین موارد بازگشت و خوانش بیانات سالهای ۹۱و۹۲ درخصوص ویژگیهای دولت و رییس جمهور آینده است. رهبری در جای جای آن زمان در خصوص ویژگیهای رییس جمهور مطلوب کشور نکاتی را فرموده بودند. مدیر مطلوب :
۱. کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد ۹۱/۱۰/۱۹
۲. نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد ۹۲/۰۱/۰۱
۳. توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
۴. معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد ۹۲/۰۲/۰۷
۵. با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد ۹۲/۰۲/۰۷
۶. سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
۷. کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانون‌مدار باشد و درد مردم را حس کند ۹۲/۰۲/۱۶
۸. پیش‌برنده کشور در عرصه‌های مادی و معنوی باشد ۹۲/۰۲/۲۵
۹. شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد ۹۲/۰۲/۲۵
۱۰. بتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد ۹۲/۰۲/۲۵
۱۱. بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند ۹۲/۰۳/۰۶
۱۲. ریخت‌و‌پاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد ۹۲/۰۳/۰۶

 

اما حزب اللهی بودن :
تخصیصی است بر انقلابی گری. حزب اللهی، "انقلابی متدین" است. همانطور که در حکم تولیت جدید آستان قدس تصریح شده که از کارشناسان متدین و انقلابی در بخشهای گوناگون استفاده شود یا آنجا که خطاب به عده ای رهبری می‌فرمایند: انقلابی‌نمایی غیر از انقلابی‌گری است ؛ انقلابی‌نمایی [یعنی] آدم جوری عمل کند که کأنّه ما [انقلابی هستیم]؛ انقلابی‌گری کار سختی است؛ پابندی لازم دارد، تدیّن لازم دارد. ۹۶/۱۰/۶ و آنجا که خطاب به دولت تدبیر توصیه می‌کنند "از نیروهایی استفاده کند که کارآمد، متدین، انقلابی، پرکار و جهادی باشند که اگر همکاران و مدیران شما افرادی با این خصوصیات نباشند، اهداف و مقاصد به سرانجام نخواهد رسید."
پس گام اول برای تحقق گام دوم اینست که بدانیم این چهار مفهوم به هم پیوسته در جامعه تبلیغ شود: مدیر+ جوان+انقلابی+متدین.

یکبار دیگر شروط سال ۹۲ را بخوانید. احساس نیاز جامعه به این ویژگیها یک جهاد تبیین لازم دارد که جز با وحدت حول ولایت محقق نخواهد شد./کمیل خجسته

منبع:فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار